Arken-18AB Startades 2021 av Jonathan Larsson som ägde en rörfirma i Stockholm under 10år men fick hemlängtan tillbaka till Sundsvall igen.

Jonathan har arbetat som VVS montör sedan 2003 och certifierades som vvs montör 2005.

Första åren blev det Värmepumps monteringar både bergvärmepumpar, Markvärmepumpar, Sjövärmepumpar och Luft-vatten värmepumpar.

Därefter har det jobbats med både rörservice och rör entreprenader.

Därmed har det byggts upp en bred kunskapsbank har arbetats upp under åren då vvs servis och rör entreprenaderna har varit väldigt varierande i utförande.

I dagsläget kan Arken erbjuda tjänster från mindre serviceuppdrag till större entreprenader som totalprojekt och i utförande form.

Serviceuppdrag kan innebära allt från blandarbyten, Akuta rörläckor, Montering av tvättställ, Rördragning i badrum, vattenmätarkonsoll och kök, Montering av wc-stol till ombyggnationer av rörledningar.

Totalprojekt innebär att Arken planerar, projekterar och utför ditt rörprojekt från start till färdig produkt. Det kan innebära allt från Rördragning i ditt nya husprojekt, stambyte, radiatorventilbyte med stamventilsbyte till större nyproduktioner eller rotprojekt.